Categories
Lifestyle

Minimalistische levensstijl

Wat het is

Mensen maken het leven onnodig ingewikkeld omdat ze denken dat ze niet kunnen overleven, tenzij ze constant concurreren met vrienden, familie en collega’s. De realiteit is dat de meeste van onze voorvaders aanzienlijk minder bestonden dan we nu hebben en dat ze een vol en bevredigend leven hebben geleid en vaak hebben ze gezegd dat het hen aan niets ontbreekt, maar dat ze gelukkig en tevreden zijn. Daarom is een minimalistische levensstijl gewoon een levensstijl zonder al die dingen die het leven van mensen ingewikkelder maken.

De druk van het moderne leven

Alles in ons moderne leven lijkt de gemiddelde persoon onder grote druk te zetten. Er is de voortdurende druk om te concurreren met familie, vrienden en collega’s en dan zijn er ook de onophoudelijke marketingcampagnes van grote bedrijven en bedrijven die er alles aan doen om mensen in de schulden te houden. Miljoenen mensen geloven in de leugens die via onze radio’s, op televisie en ook in de gedrukte media worden gepredikt. Het gevolg is dat mensen niet meer kunnen overleven zonder hun creditcard of andere vormen van financiering. Dit laat ons in een positie waarin we ons voortdurend moeten inspannen om de druk van het dagelijks leven het hoofd te bieden. We zijn nooit ontworpen om op deze manier te leven en daarom is het niet verrassend dat we fysieke problemen, psychische problemen hebben ontwikkeld en dat we voortdurend met elkaar in conflict komen vanwege onze zelfzuchtige verlangens en ambities.

Onze gecompliceerde kleine levens

De meeste mensen moeten slagen in zoveel verschillende plannen en dit vereist dat hun succes op al die gebieden wordt verdubbeld. Ze moeten succesvol zijn in hun familiekring en in hun professionele leven. Dan moeten ze ook slagen in atletische vaardigheden zoals op de golfbaan of op de tennisbaan en op veel andere gebieden, zoals hun politieke betrokkenheid.

Categories
Lifestyle

5 manieren waarop uw geestelijke gezondheid baat heeft bij minimalisme

Minimalisme is de laatste tijd een beetje een modewoord geworden. Naarmate we ervoor kiezen om bewuster te leven, is het natuurlijk om de balans op te maken van wat we hebben.

Wanneer we niet langer alleen de bewegingen in ons dagelijks leven doorlopen, beginnen we dieper na te denken over de objecten om ons heen in ons huis. We beseffen hoeveel we nodig hebben en op hun beurt hoeveel we niet hebben.

Minimalisme en psychische aandoeningen

Minimalisme is echter niet alleen een concept dat ons helpt onze huizen en ons leven op een effectievere en esthetischer manier te reorganiseren.

In feite kan minimalisme een nuttige manier zijn om psychische aandoeningen van alle ernst te bestrijden, van angst tot schizofrenie en terug.

Door minder dingen af ​​te leiden of te triggeren, wordt uw geestelijke gezondheid positief beïnvloed. Minimalisme geeft je de kans om al het lawaai in je leven af ​​te stemmen en ten goede te veranderen.

1. Vrede en duidelijkheid

Door uw woon- en / of kantoorruimte te ontsleutelen, doet u hetzelfde voor uw geest. Minimalistische omgevingen zijn vredig, waardoor we niet worden overprikkeld.

Overstimulatie is een vijand van opmerkzaamheid, omdat je niet helder kunt denken als we worden overspoeld met sensorische informatie.

2. Een stap op weg naar zelfontdekking

Hoewel het lijkt alsof je een groot deel van je materiële bezittingen kwijtraakt, lijkt het alsof je een deel van jezelf verliest, het is slechts een stap om jezelf te vinden.

Als er niet meer zoveel dingen zijn om je af te leiden van wie je werkelijk bent, vindt de meest verhelderende en radicale zelfontdekking plaats. Je geest bezig houden met nutteloze dingen lijkt misschien een goede manier om met psychische aandoeningen om te gaan, maar de effecten zijn slechts tijdelijk.

3. Focus op wat belangrijk is

Als je minder spullen hebt, heb je minder afleiding. Het is zo gemakkelijk om de focus te verliezen wanneer je omringd wordt door herinneringen aan andere dingen die je zou kunnen of moeten doen.

Met de vrijheid om te focussen, begin je de innerlijke rommel uit je geest te verwijderen.

4. Meer ruimte om te ontspannen

Door uw woonruimte te ontdoen van onnodige rommel, creëert u open ruimte.

Intuïtief geldt: hoe opener een ruimte is, hoe rustiger en minder beperkend het voelt, en er zijn aanwijzingen dat de menselijke geest wordt beïnvloed door de afstand tussen objecten.

5. Een oefening in zelfbeheersing

Het bezit van veel materiële goederen is ongelooflijk verleidelijk, en daarom vallen de meesten van ons zo gemakkelijk in het consumentisme.

De overgang van een rommelige en materialistische levensstijl naar de opwindende eenvoud van minimalisme is dus een moeilijke beslissing.

Categories
Lifestyle

De vreugde van het leven met minder

Als je ooit hebt gefantaseerd over het verkopen van alles wat je bezit en je bezittingen terugbrengt tot de essentie, ben je waarschijnlijk bekend met minimalisme.

Zo ga je terug naar de basis:

Wat er nodig is: mentale kracht. Je spullen kwijtraken vereist inzet. Je moet een beslissing nemen over elk item dat je bezit, en dat kan mentaal belastend zijn – en het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren.

Hoe lang je je moet voorbereiden: Helemaal niet lang – je kunt dit proces vandaag starten door in elke kamer een doos te plaatsen. Als je iets tegenkomt dat je in een lange tijd niet hebt gebruikt, of ooit, gooi het er dan in.

Doe het nu: begin klein. Je zult je leven niet binnen een dag of zelfs een week kunnen ontsleutelen. En het proces lijkt misschien echt ontmoedigend. Als je je zorgen maakt over verandering, ‘probeer dan 30 dagen één ding, te beginnen met de gemakkelijkste dingen om van af te komen’.

Doe het later: als u eenmaal bent begonnen met het verkopen van uw spullen en geen nieuwe snuisterijen koopt, kunt u het geld dat u spaart opnieuw gebruiken.

Overweeg een grote verandering.

Verhuizen naar een kleinere ruimte is niet voor iedereen weggelegd. Maar als u een huurder bent en uw huurcontract komt eraan, of als u echt moeite heeft om uw huisbetaling elke maand te beheren, levert downsizing een aantal dingen op: het moedigt minder spullen aan, minder tijdrovende schoonmaak en natuurlijk kleinere rekeningen.

Doe het slimmer: vermijd vergelijkingen.

Je minimalisme is alleen van jou – het is wat voor jou werkt, in je leven, op dit moment. Als je elk boek dat je ooit hebt gelezen wilt bewaren, maar je garderobe wilt terugbrengen tot 12 items, dan is dat wat je moet doen.

Categories
Lifestyle

Heeft u problemen met uw weg naar fitness? Probeer dit in plaats daarvan …

Hoewel veel mensen over de hele wereld proberen een gezonder leven te leiden, mislukken ze vaak omdat ze beginnen met ongelooflijk uitdagende plannen. Ze proberen een vriend of een beroemdheid te kopiëren omdat ze misschien extreem fit zijn.

Omring jezelf met positieve mensen

U kunt nadenken over wat uw vrienden te maken hebben met alles wat met uw conditie te maken heeft. Maar ze kunnen veel doen.

Door jezelf te omringen met gelijkgestemde positieve mensen, word je dag in dag uit gemotiveerd om vast te houden aan je plannen. Motivatie is tenslotte het belangrijkste.

Oefening Ten minste drie dagen in een week

Beginnen met een strak schema om zes tot zeven keer per week naar de sportschool te gaan, is bijna onmogelijk om bij te houden. De meeste mensen zullen de eerste twee weken niet slagen. U kunt in plaats daarvan beginnen met minimaal drie dagen per week te sporten en u omhoog werken.

Zorg voor voldoende slaap

Elke nacht goed slapen kan cruciaal zijn op weg naar fitness.

Je scheurt veel spiervezels wanneer je je spieren traint en je lichaam moet rusten om te genezen. Niet alleen dat, maar u moet ook elke nacht 7 tot 8 uur slapen om de productiviteit de volgende dag te garanderen. Slechte slaapschema’s kunnen een vreselijke spanning in je schema veroorzaken.

Eet meer gezond voedsel

Een ander onderdeel waar de meeste mensen mee worstelen, is diëten.

Het verminderen van uw voedselinname zonder uw dagelijkse caloriebehoeften te kennen en diëten aan te nemen zonder te weten of het u wel of niet past, zijn twee veel voorkomende fouten die de meeste mensen maken.

U kunt eenvoudig beginnen door ervoor te zorgen dat uw dieet voldoende gezond voedsel bevat.

Categories
Lifestyle

Fitness levensstijl Hoe te beginnen?

Begin met de basis; gewoonten:

Slaapuren: het is essentieel om een ​​goede nachtrust te hebben. Aanbevolen wordt 7 tot 8 uur. Je kunt elke nacht 5 minuten vroeg beginnen met slapen tot je de juiste tijd hebt bereikt.

Dieet: evenwichtig en gevarieerd is het juiste.

Een geweldige manier om te beginnen is door natuurlijker te eten; hoe minder verpakkingen en hoe meer schelpen, hoe beter. Minder snoep en meer fruit, minder flessen en meer natuurlijk water. Ga niet meer dan 3 tot 4 uur zonder eten; Dit zal u helpen energiek te blijven en geen onverzadigbare honger of angst te voelen, omdat u hierdoor te veel kunt eten. Zelfgemaakt eten is de beste optie met voordelen zoals bruikbaarheid, economisch en tijdsbesparing. Dit is een uitgebreid onderwerp en het is raadzaam om naar een voedingsdeskundige te gaan om de specifieke eisen van je lichaam te achterhalen.

Fysieke activiteit: Activeer je lichaam!

Als je niet veel tijd hebt, kun je altijd 20 tot 30 minuten voordat je gaat slapen de tijd nemen om in elke ruimte touw te springen, burpees te doen, knieschijfjes te doen of te gaan hardlopen. Een zeer effectieve manier om dit te bereiken is door lid te worden van een community, omdat het een groep mensen is met hetzelfde doel als jij, die elkaar motiveert in de handen van een coach die weet hoe ze je in je eigen tempo correct kunnen nemen.

Dus weet je, Fitness Lifestyle is een beslissing!

Categories
Lifestyle

De voordelen van een fitnesslevensstijl

Fit en gezond zijn heeft zeker zijn voordelen.

Maar zoals met alles wat de moeite waard is in het leven, moet je ervoor werken. Het is bijvoorbeeld veel gemakkelijker om na het werk direct naar huis te gaan en op de bank te zitten, in plaats van te stoppen bij de sportschool en een spinningles te volgen. Het is ook veel gemakkelijker om een ​​smakelijke hamburger en friet te nemen voor het avondeten, in tegenstelling tot het bereiden van een gezonde, magere maaltijd met weinig verzadigde vetten.

Hoewel gezond zijn op de korte termijn misschien veel werk lijkt, wegen de voordelen op lange termijn ruimschoots op tegen de ongemakken op korte termijn. Neem een ​​kijkje.

Verminderd risico op hartaandoeningen

Hartziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Het is ook een belangrijke oorzaak van invaliditeit. Veel dingen kunnen het risico op hartaandoeningen verhogen en dit worden risicofactoren genoemd. Sommige hiervan zijn niet te bedienen; Er zijn er echter veel die kunnen worden beheerd. Leren over deze risicofactoren kan het risico op hartaandoeningen verlagen.

Meer energie

Er is één belangrijk voordeel van lichaamsbeweging dat u in bijna elk facet van uw leven ten goede kan en zal komen. Dit is energie. Onderzoek heeft uitgewezen dat lichaamsbeweging je zowel energieker als alerter maakt.

Elke fysieke inspanning genereert een verhoogde behoefte aan zuurstof. Als u niet zo fit bent als de volgende persoon, kan deze behoefte eerder worden opgemerkt; We merken echter allemaal dat we dieper en sneller ademen als we aan lichaamsbeweging doen.

Toning

Als het op toning aankomt, wil je elk van de volgende drie activiteiten op een consistente basis uitvoeren:

Weerstandstraining om je spieren te versterken

Regelmatige cardiovasculaire oefeningen voor algehele gezondheid en vetverlies

Een gezond dieet volgen om lichaamsvet te verminderen en uw spieren te onthullen

De fitnesslevensstijl kan een uitdaging zijn om op te starten. Zodra u echter aan de slag gaat en uw focus op uw doelen en ambities houdt, ziet u al snel de voordelen op lange termijn. Als je vragen hebt over een nieuwe levensstijl van fitness, is het raadzaam om een ​​getrainde personal trainer te raadplegen om je hierbij te helpen.

Categories
Lifestyle

HOE KUNNEN OUDE VOLWASSENEN TRAINEN MET DUMBBELLS EN ELASTISCHE BANDEN?

Kun je trainen met halters?

Werk je armen

De armen bestaan ​​voornamelijk uit biceps en triceps aan de bovenkant, samen met de onderste onderarmspieren. De dumbbell curl is een effectieve oefening om de spieren van de boven- en onderarmen te trainen.

Bouw je kernspieren

De buikspieren (rectus abdominis, obliques en transversale buik) zijn de primaire centrale spieren.

Vergeet je benen niet

De benen bestaan ​​uit verschillende grote spiergroepen, waaronder de quadriceps aan de voorkant van de dijen en de hamstrings aan de achterkant, evenals de gastrocnemius- en soleus-spieren in de kuiten.

Duur en frequentie

Het maken van het juiste trainingsplan is essentieel voor maximale resultaten, zelfs als je al de juiste oefeningen weet om op te nemen. Probeer minimaal twee tot drie trainingen per week op te nemen.

Wanneer moet je aankomen?

Begin altijd met een lichter gewicht en verhoog geleidelijk, geleidelijk. Het maakt niet uit met welk gewicht u begint, als u doorgaat met uw trainingen, moet u aankomen.

Trainingsroutine met elastische banden

Vraag uw arts voordat u nieuwe oefeningen doet of ze veilig voor u zijn. Bepaalde medische aandoeningen, zoals artritis of osteoporose, kunnen verergeren door onjuiste training.

Aan de andere kant kan verkeerd sporten ook blessures veroorzaken, zoals tendinitis of spierscheuren. Actief blijven en een gezond gewicht hebben, kan de effecten van veroudering op lichaam en geest helpen tegengaan. Dit helpt niet alleen valpartijen en andere medische aandoeningen te voorkomen, maar u heeft ook meer mobiliteit en geniet van een betere levenskwaliteit.

Bicep-krullen

Triceps met band

Schouderverlenging

Druk op de borst

Zittend roeien

Heup extensie

Heupflexie

Categories
Lifestyle

2 BELANGRIJKSTE OEFENINGEN OM DE VLAKTE TERUG TE CORRIGEREN

De menselijke ruggengraat heeft een natuurlijke “S” -curve die hem ongelooflijk sterk maakt. De vier rondingen in de wervelkolom werken samen om je hoofd en lichaam te ondersteunen. Als zelfs een bocht plat wordt, verandert de manier waarop de rest van de wervelkolom beweegt en wordt deze kwetsbaarder voor letsel. Doe rek- en versterkingsoefeningen voor het flatback-syndroom om een ​​platte wervelkolom te voorkomen of te herstellen.

Kromming van de wervelkolom

De vier bochten naar de wervelkolom zijn de cervicale in de nek, de thoracale plaats waar de ribbenkast zich bevindt, de lumbale onderrug en het sacrale in de onderste wervelkolom. De lumbale wervelkolom en de cervicale wervelkolom buigen in dezelfde richting: naar voren. De thoracale wervelkolom en het heiligbeen onderaan de wervelkolom buigen terug.

De rondingen van je ruggengraat stellen je in staat om te buigen om de krachten van activiteiten zoals landen, iets tillen en zelfs rennen op te vangen. Door te buigen, vermindert de wervelkolom de impact die het krijgt op dezelfde manier als de knieën buigen wanneer je landt van een sprong.

Plat pose

Als een deel van de ruggengraat begint af te vlakken als gevolg van een verandering in houding, beïnvloedt het de andere delen van de wervelkolom door de kracht die wordt uitgeoefend door de andere delen van de wervelkolom te vergroten. Flatback-syndroom wordt gekenmerkt door een verlies van normale kromming in de lumbale wervelkolom.

De vlakke posterieure houding kan flexibel of vast zijn. De flexibele platte rug wordt traditioneel met een operatie behandeld.

Oefeningen voor flatback-syndroom

Platrugsyndroomoefeningen kunnen de spieren van de onderrug helpen versterken om de wervelkolom te ondersteunen.

Deadlift met rechte benen

Gebruik deze oefening om te oefenen met het versterken van de spieren van je onderrug, zoals de erector spinae en multifidium, die je onderrug kunnen helpen bij lordose.

Zittende heupflexie

De heupbuigers kunnen het bekken naar voren duwen om het flatback-syndroom te helpen corrigeren. Gebruik enkelgewichten om de oefening moeilijker te maken.