Categories
Wonen

Een badkamer delen (en de vrede bewaren)

Wat het huisdrama betreft, moet de badkamer een van de meest voorkomende hoofdrolspelers zijn.

Met onroerend goed voor een premium en meer mensen dan badkamers, kan delen je zeker in warm water brengen – en niet van het rustgevende soort. Of je nu deelt met een kamergenoot, partner of je kinderen, je kunt de stress wegnemen door de ruimte op te splitsen. Met de juiste organisatie kunt u het drama uit de badkamerroutine halen en opslaan voor belangrijkere plaatsen.

Investeer in badkamercaddies

Als je al je spullen in de badkamer bewaart, is het probleem tweeledig. Ten eerste vervuilt het een ruimte die misschien al te klein aanvoelt. Ten tweede maakt het het moeilijk om bij je spullen te komen als iemand de badkamer gebruikt. Houd indien mogelijk uw badkamerspullen bij u met behulp van een caddy-systeem. Wijs elke persoon in huis een eigen caddie toe, die hun zeep, shampoo, tandenborstel en al het andere lekkers bij de hand houdt.

Aparte handdoeken

Het toewijzen van een kleur aan elke persoon of elke badkamer maakt het wassen supereenvoudig. Het kan u ook een idee geven van wie hun handdoeken op de grond heeft achtergelaten.

Met handdoeken met een kleurcode hoeft u geen handdoekstangen op te splitsen of haken aan de muren te bevestigen. Elke persoon is verantwoordelijk voor hun kleur, hun wasgoed en het schoonhouden van hun handdoeken.

Beperk de tijd

De beste manier om te leren hoe je een badkamer deelt en de rust bewaart, was door de badkamertijd helemaal te beperken. In plaats van dat mijn dochter haar make-up en haar voor de badkamerspiegel deed, was onze nieuwe regel deze: de badkamer is om te douchen, tanden te poetsen of alleen naar de badkamer te gaan. Al het andere kan in andere kamers worden gedaan zonder de badkamer voor andere mensen vast te maken. Een strikte regel voor alleen badkamerspullen betekent dat deze open blijft voor de belangrijke dingen. Wees creatief: je kunt contacten uit de gootsteen halen of een make-upspiegel aan je bureau hangen. Het is niet nodig om de badkamer te gebruiken voor dingen die gemakkelijk ergens anders kunnen worden gedaan.

Plan rond piekuren

Laten we eerlijk zijn: hoe gevoelig je ook bent voor het delen van een badkamer, er zullen altijd momenten zijn waarop je de crunch voelt. Nu iedereen ‘s ochtends als eerste rondrent, is het piektijd in de badkamer. Dit kan zeker spats en stress veroorzaken, dus het is het beste om rond die tijden te plannen. Als sommige leden van het huishouden ‘s nachts kunnen douchen om de druk te verlichten, zorg er dan voor dat u die tijd plant.

Wijs de schoonmaak toe

Je hoopt dat al je kamergenoten – of ze nu echtgenoot, vriend of kind zijn – zichzelf zullen opruimen. Badkamers kunnen rommelig, rommelig en ronduit vies worden en helaas is niet iedereen bereid om de badkamer net zo netjes te houden als jij.

Categories
Wonen

Wat is een tijdelijke badkamer en hoe krijg je deze look?

Een mix van twee stijlen

Een overgangsbadkamer kan verschillende betekenissen hebben, aldus Joan Kaufman, erkend interieurontwerper en president van interieurplanning en -ontwerp in Naperville, IL. ‘Over het algemeen verwijst de overgang naar de stijl tussen traditioneel en hedendaags’, zegt ze. “De stijl zou strakker zijn, maar niet overdreven modern, met een warm, comfortabel gevoel dat niet te koud of strak is.”

Makkelijke toegang

In sommige ontwerpen verwijderen huiseigenaren het bad en vervangen het door een douche met handsprays en een zitbank. “Spiegels en andere armaturen zullen laag genoeg worden gemonteerd om vanuit een zittende positie en / of rolstoel te kunnen zien”, zegt Kaufman. Een andere populaire functie is kickverlichting onder de teen. “Het hebben van een kick-kick-verlichting op een bewegingssensor is een extra voordeel”, legt Kaufman uit.

Stijlvolle veiligheid

Dit is echter niet de badkamer van je grootouder. Een tijdelijke badkamer is zowel aantrekkelijk als veilig en kan uw leven comfortabel maken, ongeacht uw leeftijd of fysieke mogelijkheden.

Uber stijlvol

Een andere reden waarom tijdelijke badkamers zo populair zijn, is de pure schoonheid van het ontwerp. Badkamers veranderen tegenwoordig van een plek met basisbehoeften naar een ruimte van luxe. Met de snelle levensstijl van vandaag implementeren ontwerpers en huiseigenaren luxe functies zoals kroonluchters, sauna’s, vrijstaande kuipen, prachtig behangen muren en vloerverwarming.

Opslag en werkruimte

De kasten en ijdelheid in overgangsbadkamers zijn behoorlijk onderscheidend. Deze badkamerstijl gebruikt meestal houtnerf, geverfd hout en gemengde materialen met decoratieve hardware.

Werkbladen, wastafels en kranen

In tijdelijke badkamers zijn werkbladen en gootstenen meestal kwarts, kwartsiet, graniet of marmer. Wit porselein en gietijzer zijn populair voor gootstenen en onderbouwgootstenen zijn een veelvoorkomend nietje. Overgangsbadkamers bevatten de nieuwste trends op het gebied van kraanontwerp. Kranen kunnen beweging, aanraakbediening of handmatig zijn en zijn meestal nikkel, chroom, roestvrij staal of roségoud.

Kleuren

Omdat kleurkeuzes belangrijk zijn, hebben overgangsbadkamers een licht en ontspannen gevoel: wit, grijs, beige, botten, blauw – en ook zilver. Een goede keuze voor een tijdelijke badkamer is Fragile Blue, dat helder en schoon is.

Categories
Wonen

Moderne badkamerideeën voor privé-luxe

Modern badkamerontwerp is gecentreerd rond een eenvoudige, schone, minimalistische look en feel.

Denk aan geometrische vormen en patronen, strakke lijnen, minimale kleuren en meubels uit het midden van de eeuw. Uw badkamer, groot of klein, kan gemakkelijk een luxe, modern toevluchtsoord worden voor functionaliteit en ontspanning.

Moderne stijl halverwege de eeuw

Modern design uit het midden van de eeuw wordt gedefinieerd als de architectonische, meubel-, grafische en interieurstijl van het midden van de 19e eeuw (1933-1965). De moderne look uit het midden van de eeuw bestaat uit geometrische vormen, natuurlijke kleuren en rechte lijnen. Badkamerarmaturen en -meubilair is een geweldige plek om te beginnen bij het ontwerpen van uw moderne badkamer.

Minimalistisch ontwerp

Eenvoud is een vuistregel voor modern design, dus zorg ervoor dat u uw badkamer open en vrij van rommel houdt. Gebruik ingebouwde rekken en kasten om ongewenste persoonlijke items te verbergen. Stop toiletartikelen en nieuwigheden weg en focus op een schone ruimte om te ontspannen. Vermijd de verleiding om accessoires en rommel toe te voegen. Kies tegels en backsplash met geometrische vormen om interesse en karakter toe te voegen zonder in te boeten aan minimalistisch design.

Vrijstaande badkuipen

Vrijstaande baden zijn een nietje voor moderne badkamerontwerpen. Balans is de sleutel, dus houd dingen symmetrisch en scherp door uw bad strategisch te plaatsen op een plek die de feng shui van uw badkamer verbetert. Traditioneel zijn badkuipen de bekende ovale vorm, maar een rechthoekig bad of een voetstuk laat uw badkamer er moderner uitzien en aanvoelen.

Groen in de douche

Door een vleugje groen toe te voegen aan je badkamer, creëer je een verbinding tussen binnen en buiten. Organisch ontwerp valt samen met modern design, wat betekent dat de natuurlijke buitenruimte gemakkelijk moet passen in de binnenruimte die u ontwerpt. Haal het buitenleven naar binnen door een kamerplant of twee toe te voegen – ze zien er geweldig uit onder de douche, naast de gootsteen of op een vensterbank.

Moderne verlichting

Het kiezen van verlichting is een cruciaal onderdeel van een moderne designstijl, vooral in de badkamer. Bij modern design draait het allemaal om lijnen en geometrische vormen, dus houd daar rekening mee bij het winkelen voor verlichtingsarmaturen of ramen, en overweeg de plaatsing van verlichting. Vergeet niet dat de kwaliteit van het licht net zo belangrijk is als de daadwerkelijke verlichtingsarmatuur. Dakramen zijn een frisse en functionele designtruc voor moderne badkamers, omdat ze meer natuurlijk licht en visueel belang toevoegen aan uw badkamer.

Categories
Wonen

Wat u wel en niet moet doen bij het huren

Kiezen om in een huurwoning te wonen biedt veel vrijheid van reparatie en onderhoud. Doorgaans zijn huurders niet verantwoordelijk voor taken zoals het maaien van gras en het oplossen van sanitairproblemen.

Ga niet gek schilderen

‘Huurders zeggen graag:’ Ik verlaat de zaak beter dan ik het heb ‘, en sommige huurders denken misschien dat de bloedrode accentmuur die ze hebben geschilderd veel beter is’, zegt Diana Valin, CPM, eigenaar / makelaar bij The Rental Xperts in San Diego, CA.

Valin vertelt Freshome echter dat dit zelden het geval is – althans niet vanuit het perspectief van de eigenaar – tenzij de partijen van tevoren hebben samengewerkt. “De beste vuistregel voor huurders die tijdens hun verblijf in de stad iets willen veranderen, is om toestemming te vragen – en dit schriftelijk op te vragen.”

Laat uw groene vingers niet los

‘Soms denkt een huurder dat het omzetten van je doordachte landschapsontwerp in een moestuin een veel beter ruimtegebruik is’, zegt Valin. Aylett zegt zelfs dat haar huisbaasvriend een situatie in deze zin had. “De huurder wilde vergoed worden – of in ieder geval bedankt – voor het bouwen van een boomfort in de achtertuin, maar realiseerde zich niet de verhoogde aansprakelijkheid en verzekeringskosten die het aan de huiseigenaren voorlegde.”

U kunt echter een paar planten (van de legale soort) in uw eenheid laten groeien.

Voer geen grote renovaties uit

Valin zegt dat in uw huurovereenkomst ook moet worden vermeld hoe verbeteringen bij verhuizing worden afgehandeld. “De eigenaar die niet wist dat u plafondventilatoren in alle slaapkamers heeft toegevoegd, vindt het misschien geweldig om te horen dat u zijn / haar eigendom heeft verbeterd, maar hij wil u niet noodzakelijkerwijs de installatiekosten en aankoopkosten van de fans vergoeden bij verhuizen, ‘waarschuwt ze. Als je besluit om je fans mee te nemen bij het verhuizen, ben je verantwoordelijk voor het patchen / texturiseren en opnieuw schilderen van de plafonds.

Gebruik geen hamer voor al je projecten

De meeste verhuurders laten je een paar foto’s ophangen en je kunt gordijnen aan decoratieve staven hangen. Afgezien daarvan is het belangrijk om elk decoratie-idee dat het gebruik van een hamer inhoudt, zorgvuldig te overwegen. Met andere woorden, krab die gedachten over het monteren van kasten in de badkamer of voeg architectonische details toe met lambrisering.

Dat wil niet zeggen dat je niet op andere manieren kunt decoreren.

Help mee om de woning te onderhouden

Uw verhuurder is verantwoordelijk voor reparaties, maar u, als huurder, bent verantwoordelijk voor het informeren van het management wanneer er iets mis is in uw eenheid. Of het nu gaat om een ​​lekkende kraan of een kapotte kachelknop, u moet deze problemen zo snel mogelijk melden. Als een klein probleem een ​​groot probleem wordt en het wordt beschouwd als een gevolg van uw nalatigheid.

Koop een huurdersverzekering

In geval van diefstal, brand, overstroming etc. is de verhuurder verantwoordelijk voor de unit zelf. U bent echter verantwoordelijk voor uw persoonlijke spullen, zoals uw meubels, kleding en elektronische apparatuur. Ook als iemand in uw appartement gewond raakt, bent u mogelijk aansprakelijk voor medische en juridische rekeningen.

Categories
Wonen

Pas op, verkopers: maakt u een van deze 4 fouten bij het verkopen van uw huis?

Uw huis verkopen kan een emotioneel proces zijn.

Wat het nog moeilijker maakt, is dat het ook een zakelijke beslissing is, een beslissing waarbij het onverstandig is om je emoties de show te laten beheersen. Als u dit wel doet, kan er een fout worden gemaakt die u mogelijk uw ideale koper kan kosten.

Met dat in gedachten hebben we vier van de meest voorkomende fouten bij het verkopen van een huis uiteengezet, evenals hoe we deze kunnen oplossen. Lees ze door om ervoor te zorgen dat u niet in een van deze al te gemakkelijke vallen valt als het tijd is om een ​​koper voor uw huis te vinden.

Prijs te hoog

Het probleem: we denken allemaal dat onze huizen hun gewicht in goud waard zijn. Als het echter tijd is om te verkopen, is het belangrijk om te beseffen dat sentimentele waarde niet hetzelfde is als eerlijke marktwaarde. Als u uw huis te hoog geprijsd, loopt u het risico gewoon op de markt te zitten.

De oplossing: kijk naar vergelijkingen. Dit zijn vergelijkbare eigendommen die de afgelopen maanden in uw regio zijn verkocht. Uw makelaar kan ze voor u ophalen.

Beknibbelen op foto’s

Het probleem: bij het verkopen van uw huis zorgen de foto’s ervoor dat mensen binnenkomen. Ze zijn de eerste indruk die potentiële kopers van uw huis krijgen wanneer ze online naar aanbiedingen kijken.

De oplossing: het is belangrijk om die eerste indruk goed te maken. Als u van plan bent de foto’s zelf te maken, zorg er dan voor dat elke kamer van uw huis schoon en goed verlicht is voordat u dit doet.

Vergeten op te treden voor vertoningen

Het probleem: we weten dat het hectisch is om de deur uit te gaan voor een show. Als u echter rommel op de toonbanken en vuile vaat in de gootsteen achterlaat, kunnen potentiële kopers mogelijk niet voorbij de puinhoop kijken om een ​​echt gevoel van uw huis te krijgen.

De oplossing: volg onze staging-tips voor thuis om uw huis er op zijn best uit te laten zien. Werk dan voor elke show aan een beetje opknappen. Berg rommel op, zoals kinderspeelgoed of accessoires voor huisdieren.

Laat je ego de onderhandelingen voeren

Het probleem: Onderhandelingen kunnen emotioneel belastend zijn, vooral wanneer kopers proberen te sluipen in aanbiedingen met een lage bal. Soms is het normaal dat je een beetje gefrustreerd raakt.

De oplossing: Onthoud dat het verkopen van uw huis een zakelijke deal is en probeer een stap terug te doen van uw emotionele gehechtheid aan het huis. Zoek uit wat uw prioriteiten zijn voor de verkoop, of het nu gaat om een ​​uitverkoopprijs of een bepaalde afwikkelingsdatum, en focus daarop.

Categories
Wonen

In beweging komen: wanneer u en uw partner de smaak niet matchen, begin dan hier

Als u zou worden gevraagd om alle redenen op te sommen waarom uw partner perfect voor u is, zou het resultaat waarschijnlijk een vrij lange tabel zijn.

Dat betekent echter niet dat je stijlvoorkeuren perfect op elkaar zullen aansluiten. Zelfs uw ideale partner heeft misschien niet dezelfde ideale woonsituatie als u. Maar jullie verdienen het allebei om te leven in een ruimte waar je van houdt. Dus wat doe je dan? Of je nu voor het eerst samenwoont of eindelijk klaar bent om compromissen te sluiten, we hebben een aantal tips en trucs.

Kies strakke lijnen.

Zoek naar stukken die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, die over het algemeen publiekstrekkers zijn, met strakke lijnen. Strakke lijnen hoeven niet te betekenen dat je iets saais moet kiezen. Ze betekenen gewoon dat u een stuk kiest dat kan worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan verschillende smaken. Je doet jezelf eigenlijk een plezier. Dit soort stukken hebben een ernstig uithoudingsvermogen.

Het maakt niet uit hoe de smaak van u en uw partner door de jaren heen verandert, meubels met strakke lijnen zullen altijd gemakkelijk te integreren zijn. Denk hetzelfde voor uw eettafel, boekenplanken en ander meubilair. U zult eerder stukken kiezen die zowel u als uw partner leuk zullen vinden, niet alleen vandaag maar ook voor de komende jaren.

Ga neutraal.

Wat een verrassing. Wanneer u stukken probeert te kiezen die mensen met verschillende smaken zullen plezieren, zijn neutrale kleuren het beste. Voordat je aanneemt dat we je vertellen om je ruimte wit te wassen en iets te maken dat zo conventioneel is, zal oma van iedereen er dol op zijn, wacht. Ja, neutrale kleuren zijn een geweldige oplossing om verschillende smaken te combineren. Maar ze hoeven niet saai te zijn. U kunt kiezen voor een neutraal dekbed, vervolgens kussens op de kussens leggen en gooit zoals u dat wilt. Het is een stuk eenvoudiger om kleinere accentstukken te vinden die zowel jij als je partner leuk zullen vinden. Door neutraal te gaan voor de grotere investeringsstukken, leg je jezelf een basis waarop je kunt bouwen.

Volg de populaire stem.

Of je nu samenwoont of al tientallen jaren samenwoont en overweegt een reno te kiezen, het kiezen van armaturen en afwerkingen kan een nachtmerrie zijn als je smaak niet overeenkomt. Gelukkig heb je wat populair is om je te begeleiden. Kiezen waar de meeste mensen van houden, is niet alleen een geweldige manier om het debat te beëindigen en iets te regelen (eindelijk!). Het versterkt ook de massale aantrekkingskracht van uw huis. Dat betekent niet alleen dat meer van uw vrienden het waarschijnlijk leuk zullen vinden, maar het betekent ook een hogere inruilwaarde wanneer u uw huis aanbiedt.

Maak ruimte.

Compromis. Als een van jullie de salontafel kiest, laat de ander dan het salontafeldecor kiezen. En doe het ook niet met tegenzin. Het zal je misschien verbazen waar je van gaat houden, aangezien stukken na verloop van tijd sentimentele waarde krijgen.

Over die sentimentele stukken gesproken, sta open om er ruimte voor te creëren in uw huis. Als jullie beiden het type zijn om items te koesteren, kies er dan een paar uit waar je echt van houdt en die prominent in je huis willen voorkomen. Zet ze allemaal op één plek en bekijk ze als een groep.

Categories
Wonen

Heroverweeg uw ruimte: hoe u kunt genieten van waar u nu woont

Heroverweeg uw ruimte en u hoeft uw huis niet weg te wensen.

Uw droomhuis bevindt zich misschien onder uw neus – of in ieder geval onder dat oude vloerkleed. Hier zijn een paar manieren om je ruimte te heroverwegen en helemaal opnieuw verliefd te worden op je huis.

Bewerk uw personeel

Wat voelt als een krappe woonsituatie, is misschien gewoon een kwestie van te veel spullen. De tijd nemen om uw spullen te bewerken, kan vierkante meters vrijmaken en u helpen de rest van uw huis beter te stroomlijnen. Overweldigd voelen? Begin met de meest haalbare ruimte: je linnenkast. Kraak het open, ontjaag het en beoordeel hoe je het gebruikt. Kan het echt het beste worden gebruikt voor kussenslopen of kan het een beter doel dienen? Wat nu een onderbenutte linnenkast is, zou in plaats daarvan een geweldige voorraadkast of knutselruimte kunnen zijn.

Hergebruik uw kamers

Misschien haat je de indeling van je huis niet; misschien haat je gewoon de manier waarop je huis wordt gebruikt. Alleen omdat typische huizen een formele eetkamer hebben, wil dat nog niet zeggen dat u deze moet gebruiken. Als je je eetkamer maar voor twee grote diners per jaar gebruikt, maar het speelgoed van je kinderen overal in huis is, wordt je huis dan echt goed gebruikt?

Denk verder dan het gebruikelijke in hoe u uw kamers inricht. Een eetkamer is misschien logischer als een studie. Een ongebruikte knutselruimte kan een geweldige wasruimte zijn. Die lege logeerkamer? Het kan beter worden gebruikt als speelkamer.

Stop met denken aan wederverkoop

Wederverkoopwaarde is absoluut belangrijk, vooral als u uw huis als een investering ziet. Als u weet dat u voor de lange termijn in uw huis verblijft, is het prima om te stoppen met het nemen van beslissingen op basis van de verkoopwaarde. Een andere huiseigenaar houdt misschien niet van veranderingen die u aanbrengt, maar als het voor u en uw gezin werkt, doe dan wat logisch is.

Snijd de ruimte

Open conceptwoningen zijn het belangrijkste in huisontwerp, maar ze kunnen sommige dingen een uitdaging maken. Als je een tiener probeert te verleiden om huiswerk af te maken in een lawaaierige keuken of als je met een drukke peuter naar het spel probeert te kijken, kan het een open concept krijgen. Als je het gevoel hebt dat er te veel kamers zijn die te veel dingen doen, probeer dan de ruimte in te delen.

Gebruik elk hoekje

Verlangen naar wasruimtes en het romantiseren van een leeshoek in andere huizen kan uw ruimte het gevoel geven dat het allemaal werk is en geen spel. Wat op maat gemaakte en luxe huizen speciaal maakt, zijn niet altijd de belangrijkste woonruimtes, maar de kleine extra’s. Door ruimte te hebben voor specifieke activiteiten, bieden aangepaste huizen gezinnen de meest aangepaste sfeer.

Maar u hoeft niet te slopen om de gewenste ruimtes te krijgen. Heroverweeg uw hoeken en gaten. U kunt in bijna elk huis speciale, zij het kleine, aangepaste ruimtes hebben.

Categories
Wonen

De voor- en nadelen van het kopen van een nieuwe build

We houden allemaal van “glanzend en nieuw” – en nieuw gebouwde eengezinswoningen zijn ronduit onweerstaanbaar. En wanneer de bestaande woningvoorraad beperkt is en consumenten vertrouwen hebben in de markt, zal een aanzienlijk aantal huiseigenaren een nieuwbouwwoning overwegen.

Het is echter geen slam-dunk-beslissing. Het kopen van een nieuwbouw heeft voor- en nadelen. Dit zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden.

Nieuwbouw pro’s

Een nieuwbouw is niet het overgebleven huis van iemand

Het enige dat beter is dan de geur van een nieuwe auto, is een nieuwe huisgeur. Het eerste huis dat ik ooit kocht, was een nieuwbouw en als germafoob hield ik van het idee dat niemand anders ooit kleren in mijn kasten had gehangen, in mijn keuken had gekookt, in mijn garage had geparkeerd of in mijn tuinbad had gezeten. Toegegeven, ik heb geen idee wat de aannemers en arbeiders deden voordat ik naar binnen ging. Als een echte germofoob schrobde ik nog steeds elk oppervlak. Maar ik hoefde niet zo hard te schrobben omdat er geen vorige eigenaren waren.

Een nieuwe build is up-to-date en up-to-date

“Mensen zeggen graag dat we ‘ze niet bouwen zoals vroeger.’ Dit is een goede zaak ‘, zegt Nathan Outlaw, president van Onvico in Thomasville, GA. “Code- en energie-eisen hebben een lange weg afgelegd en het kopen van een goedgebouwde nieuwe woning zal veel minder stress opleveren dan het verbouwen van een oudere woning.”

Dat komt omdat huizenkopers die onverwachte kosten kunnen vermijden die optreden wanneer werknemers problemen vinden zoals asbest of oud sanitair dat moet worden vervangen. Huiseigenaren kunnen ook de nieuwste trends in keuken- en badkamertechnologie gebruiken om het potentieel van het huis te maximaliseren.

The sky is the limit met een nieuwbouw

Michael Menn, een in Chicago gevestigde architect die nieuwe huizen bouwt en bestaande huizen verbouwt, zegt dat er voor- en nadelen zijn aan de aankoop van een nieuwbouw. ‘Wanneer een huiseigenaar een bestaand huis koopt, komt er een compromis over de plattegrond’, zegt hij.

Er is minder concurrentie voor nieuwbouw

“Volgens de National Association of Realtors (NAR) is de gemiddelde tijd dat een bestaande woning op de markt te koop is 30 dagen – hoewel dit afhangt van het deel van het land, de tijd van het jaar en andere factoren”, legt Menn uit. Woningen verkopen snel omdat er veel concurrentie is om een ​​bestaand huis te vinden. Maar als je een huis bouwt, zegt hij dat de concurrentie is uitgeschakeld.

Bij nieuwbouw zijn er geen renovatieproblemen

Veel huiseigenaren kopen een huis en renoveren het vervolgens om aan hun behoeften te voldoen. ‘Maar ze moeten leven in de puinhoop van een renovatie’, zegt Adam Helfman, expert op het gebied van woningverbetering bij Hire It Done. “Geen onderbrekingen in je dagelijkse leven is een enorm voordeel bij het kopen van een nieuw huis.” Sommige mensen weten ook niet waar ze de grens moeten trekken bij de aankoop van een opknapper en kunnen een geldkuil krijgen.

Nieuwbouw nadelen

Ouder is misschien beter

Hoewel nieuwere huizen nieuwe componenten en materialen hebben, is nieuwer misschien niet altijd beter. Nieuwe woningen zijn tegenwoordig over het algemeen niet zo solide gebouwd als oude woningen van gisteren.

Renoveren is beter voor het milieu

Wanneer u een nieuw huis bouwt, begint u helemaal opnieuw. ‘De milieu-impact van het bouwen van een nieuw huis is veel groter dan bij het kopen van een oud huis’, zegt Helfman. “Renovatie is in wezen een vorm van recycling.”

Bestaande woningen hebben een meer volwassen landschap

Landscaping kan een aardige cent kosten en het kan even duren voordat deze volledig is ontwikkeld. “Oudere panden kunnen landschappelijke voordelen hebben, zoals volwassen bomen om schaduw te werpen”, zegt Helfman.

Bestaande woningen hebben gevestigde wijken

Als u een huis in een nieuw gebied bouwt, wordt het nog steeds opgericht. “Oudere huizen hebben het voordeel van gevestigde buurten met gevestigde gemeenschappen en wenselijke voorzieningen zoals straatverlichting, trottoirs en buurtbewaking”, legt Helfman uit.

De tijdlijn voor nieuwbouw is onderhevig aan verandering

Tenzij u een nieuw huis koopt dat al is voltooid, kunt u vast komen te zitten in een wachtende game. ‘Je kunt pas intrekken als het huis klaar is’, zegt Menn. En hij waarschuwt dat weersgerelateerde bouwvertragingen altijd een mogelijkheid zijn en de bouwtijdlijn voor onbepaalde tijd kunnen verlengen.

Categories
Beauty

Manieren om uw haar gemakkelijk te ontwarren met minder schade

Gebruik een goede conditioner

De strijd tegen haarknopen begint met je conditioner. Als je er een gebruikt die je haar effectief glad en zacht maakt, is kammen na het nemen van een bad veel gemakkelijker.

Om ervoor te zorgen dat uw haar na elk bad goed wordt geconditioneerd, laat u het product door uw haar zitten, vooral op plaatsen waar uw haar gewoonlijk verstrikt raakt.

Gebruik kammen met brede tanden

Het gebruik van een borstel kan haarbreuk veroorzaken, dus kies in plaats daarvan voor kammen met brede tanden. Zoveel mogelijk wil je geen nat haar borstelen. Met dit product kun je echter doorgaan en je haar kammen, vooral als je bijna geen tijd hebt om je klaar te maken. Een kam met wijde tanden kan die knopen losmaken en je haar de rest van de dag glad houden.

Borstel vanaf de onderkant

Een andere techniek die iedereen met lang haar zou moeten doen, is om het haar vanaf de onderkant te borstelen. Als u bij de wortels begint, trekt u gewoon aan uw haar en verergert u de knopen, wat tot breuk zal leiden. Begin met het kammen van de punten van je haar en werk centimeter voor centimeter omhoog. Kam naar beneden terwijl je omhoog gaat om ervoor te zorgen dat je haar klitvrij is.

Gebruik een haarserum

Als de knopen te hardnekkig zijn, breng dan een haarserum aan dat kan helpen om je haar losser te maken. Breng het product met je handen aan en focus op de knoopzones in je haar. Zodra je merkt dat je haar zachter wordt, kun je doorgaan met het ontwarren.

Vingerkam

Soms moet je gewoon teruggaan naar de basis: als een kam of borstel niet werkt, gebruik dan je vingers. Op deze manier kunt u zich concentreren op de knopen en tegelijkertijd het proces zacht houden voor uw haar. Vergeet niet om de tijd te nemen om te voorkomen dat je haar beschadigd raakt.

Forceer het niet

Ten slotte moet je veel geduld hebben met je haar. Als u met geweld aan de knopen begint te trekken, kan uw haar ernstig breken. Werk langzaam en trek niet aan je haar.

Categories
Beauty

Moet u uw haar elke dag wassen? Gebruik een milde shampoo

Over het algemeen wordt het niet aanbevolen om je haar elke dag te wassen.

Veel shampoos op de markt hebben immers harde formules waardoor je haar droog en gestript aanvoelt.

Helaas is het overslaan van een wasdag geen optie voor ons allemaal – vooral degenen onder ons die te maken hebben met hoofdhuidproblemen zoals roos, of degenen onder ons die fijn haar hebben dat er bijna onmiddellijk vettig uitziet. Maar niet te vrezen: er zijn milde shampoos die je manen fris houden, zonder het te overdrijven.

Oribe Serene Scalp Anti-roos Shampoo

Bestrijd roos zonder de natuurlijke oliën in je hoofdhuid te verwijderen met deze zachte antiroosshampoo. Het is geformuleerd met salicylzuur dat je hoofdhuid zachtjes behandelt. Het is best rustgevend, niet hard zoals sommige roosshampoos zijn. (We houden ook van de mooie roze fles.)

Nexxus Hydra-Light Gewichtloze vochtshampoo voor normaal tot vet haar

Houd je haar gehydrateerd met deze siliconenvrije milde shampoo van Nexxus. Het is doordrenkt met diepzeemineralen die de vochtbalans in je haar kunnen herstellen. Het geeft je haar een gezonde glans en geeft je een mooi volume.

Playa Every Day Shampoo

Deze SLS-vrije shampoo biedt een zuivere formule voor gezonder haar. Het is doordrenkt met kokos, die onzuiverheden voorzichtig verwijdert en toch de natuurlijke oliën van je haar in balans houdt. Het wordt aanbevolen voor mensen met steil, golvend en krullend haar.

Kiehl’s aminozuurshampoo

Deze milde shampoo is doordrenkt met kokosolie en aminozuren die je haar reinigt, verzacht en volume toevoegt. Het helpt je haar om zijn natuurlijke vocht vast te houden, terwijl het ook voor voeding zorgt.