8 make-uptips om het taartgezicht weg te houden

Zorg er altijd voor dat je voor en na het aanbrengen van je make-up hydrateert, zodat je de natuurlijke oliën van je huid kunt aanvullen. Nog een tip: geef je moisturizer de tijd om in te trekken voordat je je foundation aanbrengt, zodat deze niet gaat pillen.

Bereid je huid voor met een geweldige primer – het is alsof je je muren voorbereidt op verf; het zorgt ervoor dat dingen langer meegaan en helpt de kleur te laten opvallen. Het geeft je make-up iets om aan vast te houden en kan je meer glans geven.

Kies de juiste fundering. Kijk naar je huidtype; als je een vette huid hebt, zoek dan naar een niet-comedogene foundation en als je een droge huid hebt, probeer dan iets romigs. Zorg er ook voor dat het geschikt is voor uw huidskleur: test het langs uw kaaklijn en als het in feite in uw huid verdwijnt, past het goed bij u.

Zorg ervoor dat u de juiste applicator kiest voor uw huidtextuur – een plattere borstel is ideaal voor mensen met hyperpigmentatie of acne, terwijl een zachtere borstel goed werkt voor mensen met een meer gelijkmatige textuur.

Minder is meer als het gaat om niet-cake-achtige make-up, dus gebruik minder foundation dan je denkt dat je nodig hebt en bouw vervolgens verder als dat nodig is. Gebruik een geweldige concealer zoals deze om eventuele verkleuringen te verdoezelen, zodat je niet op je foundation stapelt.

Vergeet niet te blenden, blenden, blenden. Dit is erg belangrijk om die taartachtige look te vermijden. Begin vanuit het midden en werk je een weg naar buiten.

Als je een vette of gecombineerde huid hebt, gebruik dan een laagje doorschijnend poeder om je look in te stellen, vooral op je T-zone en onder je ogen. Een gewichtloze, fijngemalen optie zoals deze is de sleutel!

Als je een drogere huid hebt, probeer dan een verstuiver in plaats van een poeder om je look op zijn plaats te houden!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Pas op, verkopers: maakt u een van deze 4 fouten bij het verkopen van uw huis?