Een decennium per decennium gids voor een gezonde huid, volgens Top Derms

In de twintig

“Preventie is de sleutel op deze leeftijd, dus u moet beginnen met het aanbrengen van producten die antioxidanten en collageenversterkende ingrediënten bevatten en vergeet niet om elke dag een SPF te dragen”, zegt dermatoloog en oprichter van Dr. Dennis Gross Huidverzorging, Dr. Dennis Gross.

In de dertig

“Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de productie van collageen en elastine op dertigjarige leeftijd begint af te nemen in kwantiteit en kwaliteit, dus zorg ervoor dat je een vitamine C-product opneemt in je dagelijkse routine – het beschermt niet alleen de huid tegen schadelijke vrije radicalen, maar stimuleert ook je lichaam natuurlijke aanmaak van collageen “, zegt Dr. Gross.

In de jaren 40

“Tegen de veertig zijn hormonale veranderingen duidelijk en ziet je huid er misschien niet zo stralend uit als in de twintig en dertig”, zegt Dr. Green.

In de jaren 50 en daarna

In de vijftig verandert je huid drastisch. “De menopauze zorgt ervoor dat veel vrouwen vet verliezen, waardoor de elasticiteit van de huid afneemt”, zegt dr. Gross. “Dit in combinatie met droogte veroorzaakt door hormonale veranderingen leidt tot verdiepte lijnen en verzakking.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Moderne badkamerideeën voor privé-luxe