Een dubbele reinigingsroutine voor elk huidtype

Als je een vette huid hebt:

Maak je geen zorgen! Maar een oliereiniger is een must voor een vette huid, omdat olie overtollig talg op je gezicht afbreekt. Eindelijk zal olie de beste vriend van je gezicht zijn.

De Hanskin Cleansing Oil & Blackhead [BHA], $ 25, is een uitstekende keuze voor vette huidtypes en is er zelfs speciaal voor ontwikkeld. Naast de reinigende oliën in de ingrediënten, bevat deze reiniger ook salicylzuur om je huid te exfoliëren, diep in je poriën te komen en mee-eters en acne te helpen voorkomen en behandelen.

Ga vervolgens diep in je poriën met deze betaalbare gezichtswas om onzuiverheden te verwijderen, terwijl het vochtgehalte van de huid precies goed blijft. Mediheal Intensive Pore Clean Cleansing Foam (Charcoal), $ 8,99, gebruikt houtskool om de huid te zuiveren en vuil en overtollige olie uit de poriën te verwijderen.

Als je een gecombineerde huid hebt:

Het hebben van een gecombineerde huid kan aanvoelen alsof je overal bent. Je bent op sommige plaatsen droog maar op andere vettig, en elke dag kan iets nieuws zijn. Om die reden heb je een duo nodig dat wel hydrateert maar niet te hydrateert.

Probeer de Too Cool for School Mineral Pink Salt Deep Cleansing Oil, $ 34, voor je gecombineerde huid. Deze olie-reiniger bevat pure botanische olie en zout en minerale ingrediënten en reinigt grondig met een lichte hydratatielaag.

De perfecte aanvulling hierop is de Neogen Dermalogy Real Fresh Foam Cleanser Green Tea, $ 19. Deze zacht schuimende reiniger is licht maar effectief om de huid te reinigen. Maar het belangrijkste ingrediënt is het gefermenteerde groene thee-extract, dat de huid verheldert en hydrateert, maar de natuurlijke oliën van uw huid niet verwijdert.

Als u een normale of droge huid heeft:

Als dit uw huidtype is, kunt u vrijwel overal heen gaan met uw dubbele reiniging. Maar dan moet ik je ontmoeten moet mijn favoriete duo zijn! Beide reinigingsmiddelen zitten boordevol fantastische hardwerkende ingrediënten en voelen volkomen weelderig aan.

De Then I Met You Living Cleansing Balm, $ 38, laat niet alleen je huid schoon aanvoelen, maar laat hem ook zacht en gehydrateerd aanvoelen. Deze balsem bevat ingrediënten zoals olijfolie, druivenpitolie en vitamine E die de huid aanvullen en voeden en reinigen. En met een hoge concentratie van duindoornolie, hydrateert, geneest en beschermt de huid ook tegen rimpel veroorzakende milieuschade.

De Cleansing Balm maakt deel uit van de Then I Met You The Cleansing Duo, $ 68, en past bij de Then I Met You Soothing Tea Cleansing Gel, $ 36, een sulfaatvrije reiniger geformuleerd met PHA’s en theeboom om poriën te verwijderen en puistjes te helpen voorkomen . Ingrediënten zoals glycerine en natriumhyaluronaat helpen hydrateren, waardoor de huid zacht aanvoelt en niet droog wordt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De voor- en nadelen van het kopen van een nieuwe build