Manieren om uw haar gemakkelijk te ontwarren met minder schade

Gebruik een goede conditioner

De strijd tegen haarknopen begint met je conditioner. Als je er een gebruikt die je haar effectief glad en zacht maakt, is kammen na het nemen van een bad veel gemakkelijker.

Om ervoor te zorgen dat uw haar na elk bad goed wordt geconditioneerd, laat u het product door uw haar zitten, vooral op plaatsen waar uw haar gewoonlijk verstrikt raakt.

Gebruik kammen met brede tanden

Het gebruik van een borstel kan haarbreuk veroorzaken, dus kies in plaats daarvan voor kammen met brede tanden. Zoveel mogelijk wil je geen nat haar borstelen. Met dit product kun je echter doorgaan en je haar kammen, vooral als je bijna geen tijd hebt om je klaar te maken. Een kam met wijde tanden kan die knopen losmaken en je haar de rest van de dag glad houden.

Borstel vanaf de onderkant

Een andere techniek die iedereen met lang haar zou moeten doen, is om het haar vanaf de onderkant te borstelen. Als u bij de wortels begint, trekt u gewoon aan uw haar en verergert u de knopen, wat tot breuk zal leiden. Begin met het kammen van de punten van je haar en werk centimeter voor centimeter omhoog. Kam naar beneden terwijl je omhoog gaat om ervoor te zorgen dat je haar klitvrij is.

Gebruik een haarserum

Als de knopen te hardnekkig zijn, breng dan een haarserum aan dat kan helpen om je haar losser te maken. Breng het product met je handen aan en focus op de knoopzones in je haar. Zodra je merkt dat je haar zachter wordt, kun je doorgaan met het ontwarren.

Vingerkam

Soms moet je gewoon teruggaan naar de basis: als een kam of borstel niet werkt, gebruik dan je vingers. Op deze manier kunt u zich concentreren op de knopen en tegelijkertijd het proces zacht houden voor uw haar. Vergeet niet om de tijd te nemen om te voorkomen dat je haar beschadigd raakt.

Forceer het niet

Ten slotte moet je veel geduld hebben met je haar. Als u met geweld aan de knopen begint te trekken, kan uw haar ernstig breken. Werk langzaam en trek niet aan je haar.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Een dubbele reinigingsroutine voor elk huidtype