HOE KUNNEN OUDE VOLWASSENEN TRAINEN MET DUMBBELLS EN ELASTISCHE BANDEN?

Kun je trainen met halters?

Werk je armen

De armen bestaan ​​voornamelijk uit biceps en triceps aan de bovenkant, samen met de onderste onderarmspieren. De dumbbell curl is een effectieve oefening om de spieren van de boven- en onderarmen te trainen.

Bouw je kernspieren

De buikspieren (rectus abdominis, obliques en transversale buik) zijn de primaire centrale spieren.

Vergeet je benen niet

De benen bestaan ​​uit verschillende grote spiergroepen, waaronder de quadriceps aan de voorkant van de dijen en de hamstrings aan de achterkant, evenals de gastrocnemius- en soleus-spieren in de kuiten.

Duur en frequentie

Het maken van het juiste trainingsplan is essentieel voor maximale resultaten, zelfs als je al de juiste oefeningen weet om op te nemen. Probeer minimaal twee tot drie trainingen per week op te nemen.

Wanneer moet je aankomen?

Begin altijd met een lichter gewicht en verhoog geleidelijk, geleidelijk. Het maakt niet uit met welk gewicht u begint, als u doorgaat met uw trainingen, moet u aankomen.

Trainingsroutine met elastische banden

Vraag uw arts voordat u nieuwe oefeningen doet of ze veilig voor u zijn. Bepaalde medische aandoeningen, zoals artritis of osteoporose, kunnen verergeren door onjuiste training.

Aan de andere kant kan verkeerd sporten ook blessures veroorzaken, zoals tendinitis of spierscheuren. Actief blijven en een gezond gewicht hebben, kan de effecten van veroudering op lichaam en geest helpen tegengaan. Dit helpt niet alleen valpartijen en andere medische aandoeningen te voorkomen, maar u heeft ook meer mobiliteit en geniet van een betere levenskwaliteit.

Bicep-krullen

Triceps met band

Schouderverlenging

Druk op de borst

Zittend roeien

Heup extensie

Heupflexie

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De voordelen van een fitnesslevensstijl