Minimalistische levensstijl

Wat het is

Mensen maken het leven onnodig ingewikkeld omdat ze denken dat ze niet kunnen overleven, tenzij ze constant concurreren met vrienden, familie en collega’s. De realiteit is dat de meeste van onze voorvaders aanzienlijk minder bestonden dan we nu hebben en dat ze een vol en bevredigend leven hebben geleid en vaak hebben ze gezegd dat het hen aan niets ontbreekt, maar dat ze gelukkig en tevreden zijn. Daarom is een minimalistische levensstijl gewoon een levensstijl zonder al die dingen die het leven van mensen ingewikkelder maken.

De druk van het moderne leven

Alles in ons moderne leven lijkt de gemiddelde persoon onder grote druk te zetten. Er is de voortdurende druk om te concurreren met familie, vrienden en collega’s en dan zijn er ook de onophoudelijke marketingcampagnes van grote bedrijven en bedrijven die er alles aan doen om mensen in de schulden te houden. Miljoenen mensen geloven in de leugens die via onze radio’s, op televisie en ook in de gedrukte media worden gepredikt. Het gevolg is dat mensen niet meer kunnen overleven zonder hun creditcard of andere vormen van financiering. Dit laat ons in een positie waarin we ons voortdurend moeten inspannen om de druk van het dagelijks leven het hoofd te bieden. We zijn nooit ontworpen om op deze manier te leven en daarom is het niet verrassend dat we fysieke problemen, psychische problemen hebben ontwikkeld en dat we voortdurend met elkaar in conflict komen vanwege onze zelfzuchtige verlangens en ambities.

Onze gecompliceerde kleine levens

De meeste mensen moeten slagen in zoveel verschillende plannen en dit vereist dat hun succes op al die gebieden wordt verdubbeld. Ze moeten succesvol zijn in hun familiekring en in hun professionele leven. Dan moeten ze ook slagen in atletische vaardigheden zoals op de golfbaan of op de tennisbaan en op veel andere gebieden, zoals hun politieke betrokkenheid.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De voor- en nadelen van het kopen van een nieuwe build