Young couple sharing a bathroom with a woman waiting impatiently for her place in front of the mirror when her boyfriend finishes shaving himself

Een badkamer delen (en de vrede bewaren)

Wat het huisdrama betreft, moet de badkamer een van de meest voorkomende hoofdrolspelers zijn.

Met onroerend goed voor een premium en meer mensen dan badkamers, kan delen je zeker in warm water brengen – en niet van het rustgevende soort. Of je nu deelt met een kamergenoot, partner of je kinderen, je kunt de stress wegnemen door de ruimte op te splitsen. Met de juiste organisatie kunt u het drama uit de badkamerroutine halen en opslaan voor belangrijkere plaatsen.

Investeer in badkamercaddies

Als je al je spullen in de badkamer bewaart, is het probleem tweeledig. Ten eerste vervuilt het een ruimte die misschien al te klein aanvoelt. Ten tweede maakt het het moeilijk om bij je spullen te komen als iemand de badkamer gebruikt. Houd indien mogelijk uw badkamerspullen bij u met behulp van een caddy-systeem. Wijs elke persoon in huis een eigen caddie toe, die hun zeep, shampoo, tandenborstel en al het andere lekkers bij de hand houdt.

Aparte handdoeken

Het toewijzen van een kleur aan elke persoon of elke badkamer maakt het wassen supereenvoudig. Het kan u ook een idee geven van wie hun handdoeken op de grond heeft achtergelaten.

Met handdoeken met een kleurcode hoeft u geen handdoekstangen op te splitsen of haken aan de muren te bevestigen. Elke persoon is verantwoordelijk voor hun kleur, hun wasgoed en het schoonhouden van hun handdoeken.

Beperk de tijd

De beste manier om te leren hoe je een badkamer deelt en de rust bewaart, was door de badkamertijd helemaal te beperken. In plaats van dat mijn dochter haar make-up en haar voor de badkamerspiegel deed, was onze nieuwe regel deze: de badkamer is om te douchen, tanden te poetsen of alleen naar de badkamer te gaan. Al het andere kan in andere kamers worden gedaan zonder de badkamer voor andere mensen vast te maken. Een strikte regel voor alleen badkamerspullen betekent dat deze open blijft voor de belangrijke dingen. Wees creatief: je kunt contacten uit de gootsteen halen of een make-upspiegel aan je bureau hangen. Het is niet nodig om de badkamer te gebruiken voor dingen die gemakkelijk ergens anders kunnen worden gedaan.

Plan rond piekuren

Laten we eerlijk zijn: hoe gevoelig je ook bent voor het delen van een badkamer, er zullen altijd momenten zijn waarop je de crunch voelt. Nu iedereen ‘s ochtends als eerste rondrent, is het piektijd in de badkamer. Dit kan zeker spats en stress veroorzaken, dus het is het beste om rond die tijden te plannen. Als sommige leden van het huishouden ‘s nachts kunnen douchen om de druk te verlichten, zorg er dan voor dat u die tijd plant.

Wijs de schoonmaak toe

Je hoopt dat al je kamergenoten – of ze nu echtgenoot, vriend of kind zijn – zichzelf zullen opruimen. Badkamers kunnen rommelig, rommelig en ronduit vies worden en helaas is niet iedereen bereid om de badkamer net zo netjes te houden als jij.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Houtskooltandpasta: wordt het zwarte spul echt witter?