In beweging komen: wanneer u en uw partner de smaak niet matchen, begin dan hier

Als u zou worden gevraagd om alle redenen op te sommen waarom uw partner perfect voor u is, zou het resultaat waarschijnlijk een vrij lange tabel zijn.

Dat betekent echter niet dat je stijlvoorkeuren perfect op elkaar zullen aansluiten. Zelfs uw ideale partner heeft misschien niet dezelfde ideale woonsituatie als u. Maar jullie verdienen het allebei om te leven in een ruimte waar je van houdt. Dus wat doe je dan? Of je nu voor het eerst samenwoont of eindelijk klaar bent om compromissen te sluiten, we hebben een aantal tips en trucs.

Kies strakke lijnen.

Zoek naar stukken die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, die over het algemeen publiekstrekkers zijn, met strakke lijnen. Strakke lijnen hoeven niet te betekenen dat je iets saais moet kiezen. Ze betekenen gewoon dat u een stuk kiest dat kan worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan verschillende smaken. Je doet jezelf eigenlijk een plezier. Dit soort stukken hebben een ernstig uithoudingsvermogen.

Het maakt niet uit hoe de smaak van u en uw partner door de jaren heen verandert, meubels met strakke lijnen zullen altijd gemakkelijk te integreren zijn. Denk hetzelfde voor uw eettafel, boekenplanken en ander meubilair. U zult eerder stukken kiezen die zowel u als uw partner leuk zullen vinden, niet alleen vandaag maar ook voor de komende jaren.

Ga neutraal.

Wat een verrassing. Wanneer u stukken probeert te kiezen die mensen met verschillende smaken zullen plezieren, zijn neutrale kleuren het beste. Voordat je aanneemt dat we je vertellen om je ruimte wit te wassen en iets te maken dat zo conventioneel is, zal oma van iedereen er dol op zijn, wacht. Ja, neutrale kleuren zijn een geweldige oplossing om verschillende smaken te combineren. Maar ze hoeven niet saai te zijn. U kunt kiezen voor een neutraal dekbed, vervolgens kussens op de kussens leggen en gooit zoals u dat wilt. Het is een stuk eenvoudiger om kleinere accentstukken te vinden die zowel jij als je partner leuk zullen vinden. Door neutraal te gaan voor de grotere investeringsstukken, leg je jezelf een basis waarop je kunt bouwen.

Volg de populaire stem.

Of je nu samenwoont of al tientallen jaren samenwoont en overweegt een reno te kiezen, het kiezen van armaturen en afwerkingen kan een nachtmerrie zijn als je smaak niet overeenkomt. Gelukkig heb je wat populair is om je te begeleiden. Kiezen waar de meeste mensen van houden, is niet alleen een geweldige manier om het debat te beëindigen en iets te regelen (eindelijk!). Het versterkt ook de massale aantrekkingskracht van uw huis. Dat betekent niet alleen dat meer van uw vrienden het waarschijnlijk leuk zullen vinden, maar het betekent ook een hogere inruilwaarde wanneer u uw huis aanbiedt.

Maak ruimte.

Compromis. Als een van jullie de salontafel kiest, laat de ander dan het salontafeldecor kiezen. En doe het ook niet met tegenzin. Het zal je misschien verbazen waar je van gaat houden, aangezien stukken na verloop van tijd sentimentele waarde krijgen.

Over die sentimentele stukken gesproken, sta open om er ruimte voor te creëren in uw huis. Als jullie beiden het type zijn om items te koesteren, kies er dan een paar uit waar je echt van houdt en die prominent in je huis willen voorkomen. Zet ze allemaal op één plek en bekijk ze als een groep.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Beige Is The New Black