Moderne badkamerideeën voor privé-luxe

Modern badkamerontwerp is gecentreerd rond een eenvoudige, schone, minimalistische look en feel.

Denk aan geometrische vormen en patronen, strakke lijnen, minimale kleuren en meubels uit het midden van de eeuw. Uw badkamer, groot of klein, kan gemakkelijk een luxe, modern toevluchtsoord worden voor functionaliteit en ontspanning.

Moderne stijl halverwege de eeuw

Modern design uit het midden van de eeuw wordt gedefinieerd als de architectonische, meubel-, grafische en interieurstijl van het midden van de 19e eeuw (1933-1965). De moderne look uit het midden van de eeuw bestaat uit geometrische vormen, natuurlijke kleuren en rechte lijnen. Badkamerarmaturen en -meubilair is een geweldige plek om te beginnen bij het ontwerpen van uw moderne badkamer.

Minimalistisch ontwerp

Eenvoud is een vuistregel voor modern design, dus zorg ervoor dat u uw badkamer open en vrij van rommel houdt. Gebruik ingebouwde rekken en kasten om ongewenste persoonlijke items te verbergen. Stop toiletartikelen en nieuwigheden weg en focus op een schone ruimte om te ontspannen. Vermijd de verleiding om accessoires en rommel toe te voegen. Kies tegels en backsplash met geometrische vormen om interesse en karakter toe te voegen zonder in te boeten aan minimalistisch design.

Vrijstaande badkuipen

Vrijstaande baden zijn een nietje voor moderne badkamerontwerpen. Balans is de sleutel, dus houd dingen symmetrisch en scherp door uw bad strategisch te plaatsen op een plek die de feng shui van uw badkamer verbetert. Traditioneel zijn badkuipen de bekende ovale vorm, maar een rechthoekig bad of een voetstuk laat uw badkamer er moderner uitzien en aanvoelen.

Groen in de douche

Door een vleugje groen toe te voegen aan je badkamer, creëer je een verbinding tussen binnen en buiten. Organisch ontwerp valt samen met modern design, wat betekent dat de natuurlijke buitenruimte gemakkelijk moet passen in de binnenruimte die u ontwerpt. Haal het buitenleven naar binnen door een kamerplant of twee toe te voegen – ze zien er geweldig uit onder de douche, naast de gootsteen of op een vensterbank.

Moderne verlichting

Het kiezen van verlichting is een cruciaal onderdeel van een moderne designstijl, vooral in de badkamer. Bij modern design draait het allemaal om lijnen en geometrische vormen, dus houd daar rekening mee bij het winkelen voor verlichtingsarmaturen of ramen, en overweeg de plaatsing van verlichting. Vergeet niet dat de kwaliteit van het licht net zo belangrijk is als de daadwerkelijke verlichtingsarmatuur. Dakramen zijn een frisse en functionele designtruc voor moderne badkamers, omdat ze meer natuurlijk licht en visueel belang toevoegen aan uw badkamer.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Gordijnen, welke type gordijn kies je?