Wat is een tijdelijke badkamer en hoe krijg je deze look?

Een mix van twee stijlen

Een overgangsbadkamer kan verschillende betekenissen hebben, aldus Joan Kaufman, erkend interieurontwerper en president van interieurplanning en -ontwerp in Naperville, IL. ‘Over het algemeen verwijst de overgang naar de stijl tussen traditioneel en hedendaags’, zegt ze. “De stijl zou strakker zijn, maar niet overdreven modern, met een warm, comfortabel gevoel dat niet te koud of strak is.”

Makkelijke toegang

In sommige ontwerpen verwijderen huiseigenaren het bad en vervangen het door een douche met handsprays en een zitbank. “Spiegels en andere armaturen zullen laag genoeg worden gemonteerd om vanuit een zittende positie en / of rolstoel te kunnen zien”, zegt Kaufman. Een andere populaire functie is kickverlichting onder de teen. “Het hebben van een kick-kick-verlichting op een bewegingssensor is een extra voordeel”, legt Kaufman uit.

Stijlvolle veiligheid

Dit is echter niet de badkamer van je grootouder. Een tijdelijke badkamer is zowel aantrekkelijk als veilig en kan uw leven comfortabel maken, ongeacht uw leeftijd of fysieke mogelijkheden.

Uber stijlvol

Een andere reden waarom tijdelijke badkamers zo populair zijn, is de pure schoonheid van het ontwerp. Badkamers veranderen tegenwoordig van een plek met basisbehoeften naar een ruimte van luxe. Met de snelle levensstijl van vandaag implementeren ontwerpers en huiseigenaren luxe functies zoals kroonluchters, sauna’s, vrijstaande kuipen, prachtig behangen muren en vloerverwarming.

Opslag en werkruimte

De kasten en ijdelheid in overgangsbadkamers zijn behoorlijk onderscheidend. Deze badkamerstijl gebruikt meestal houtnerf, geverfd hout en gemengde materialen met decoratieve hardware.

Werkbladen, wastafels en kranen

In tijdelijke badkamers zijn werkbladen en gootstenen meestal kwarts, kwartsiet, graniet of marmer. Wit porselein en gietijzer zijn populair voor gootstenen en onderbouwgootstenen zijn een veelvoorkomend nietje. Overgangsbadkamers bevatten de nieuwste trends op het gebied van kraanontwerp. Kranen kunnen beweging, aanraakbediening of handmatig zijn en zijn meestal nikkel, chroom, roestvrij staal of roségoud.

Kleuren

Omdat kleurkeuzes belangrijk zijn, hebben overgangsbadkamers een licht en ontspannen gevoel: wit, grijs, beige, botten, blauw – en ook zilver. Een goede keuze voor een tijdelijke badkamer is Fragile Blue, dat helder en schoon is.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De voordelen van een fitnesslevensstijl